Ilo on hyvinvoinnin perustunne
– myös töissä!

Olen työnohjaaja Liisa Christensen. Ennen työnohjaajaksi ryhtymistä työskentelin kaksi vuosikymmentä terveydenhoidon alalla eri työtehtävissä, minä aikana sain laajan katsauksen suomalaiseen työnhyvinvointiin. Asuin ja työskentelin myös useita vuosia expattina Kaakkois-Aasiassa. Ulkomailla asuessani jouduin harjoittamaan kykyäni sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja eri kulttuurien toimintatapoihin. Havaitsin, että lisäämällä ymmärrystä itsestäni ja toimintatavoistani, pystyin suhtautumaan joustavammin ympärillä oleviin tapahtumiin.

Ammattitaitoni ja kokemuksieni kautta voin tarjota räätälöityjä työnohjauspalveluja suomalaisille expateille. Uskon, että ilo on hyvinvoinnin perustunne – myös työssä. Haluan auttaa asiakkaitani kokemaan iloa ja tyytyväisyyttä omasta työstään haastavissakin elämänvaiheissa.

Työnohjaus on paikka, jossa me yhdessä etsimme käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin työelämän haasteisiin. Minun tehtäväni ohjaajana on edistää positiivisia muutoksia, joiden kautta voit kartuttaa työelämääsi ja arkeesi lisää iloa. Yhdessä voimme luoda työllesi positiivisen tulevaisuudenkuvan.

Liisa

Kolmen aikuisen lapsen äiti, terveystieteiden maisteri ja työterveyshoitaja, ahkera lukija ja terveyskokki.

Arvoni
Uskon, että jokainen ihminen on erilainen ja ainutlaatuinen, siksi jokaisen ohjattavan kanssa syntyy erilainen työnohjauksellinen prosessi. Itselleni on tärkeää toimia työssäni aitona omana itsenäni ja edetä ohjattavan omilla ehdoilla. Tehtäväni on auttaa sinua löytämään tilanteeseesi ja toimintatapaasi sopivat ratkaisut.